středa 4. února 2009

06 - Black & White

Říkal jsem nedávno, že si ty čtvercové formáty musím trochu užít. A tady mi navíc skvěle posloužil k ořezání balastu mimo zastávku.

4 komentáře:

  1. Foto se mi libi vcetne formatu a zameru (dokumentacni momentka, kde BW format ji dava spravnou atmosku), ale myslim, ze je trosicku na jine tema... spis bych ji zaradil do Directions, Lines nebo Monochromatic... BTW si furt lamu hlavu, co cernobileho mam vyfotit ;-)... Zebry jsou v Africe nebo v ZOO a koukam kolem a furt nic, tak snad to do soboty najdu nebo vymyslim ...ufff ;-

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš, a já za tímhle tématem nehledal nic jiného, než prostou, klasickou černobílou fotku... Chápu, že se to pak nemusí zdát jako challenge... ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Si myslim, ze nakonec BW fotecka bude i na me strane, v tehle dobe a pri mem case asi nic nevykoumam :-)... jinak BTW pro me je Challenge drzet s Vami krok hosi, takze tak...;-) Ale byl to skvely napad ta soutezka, protoze konecne mam pocit ze fakt fotim... pristi rok musime dat druhe kolo, s tim panove doufam pocitate... :-) a treba se nekdo i prida...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc dobrý, BW je o liniích a ty se ti povedly. Já bych ještě ořezal dráty nahoře, protože mi přijde, že odvádějí pozornost od linie kolejí. Ze safety hlediska se raději nebudu ptát, kam jsi musel vylézt, abys získal ten nadhled:-)))

    OdpovědětVymazat